zondag 15 juli 2012

Verhuist,

De laatste doos is uit gepakt het einde is inzicht, nog een beetje heen en weer schuiven en het feest kan beginnen. En dan bedoel ik met feest heerlijk op het terrasje zitten aan de omslagdoek verder breien.Mijn handen staan er nog niet naar alle knokkeltjes doen nog pijn maar dat is een kwestie van rust.

Vos en Luka kijken hun ogen uit met alles wat er voor bij loopt en vliegt. Voor het eerst zien ze andere poezen er is er zelf ééntje een zwartje met witte pootjes die doodleuk op de vensterbank springt en naar binnen kijkt. Gisteren voor het eerst een paar stapjes (echt sluipend) naar buiten tot ze een vrachtwagen hoorde en met een noodgang weer naar binnen stoofden.Vandaag stond Vos al bij de deur, straks nog maar even proberen als ik ook  met een kopje koffie buiten zit.
Ik vind het zelf ook heel spannend, ze zijn niks gewend..... loslaten moeders!

De vlinderstruik staat prachtig in bloei met prachtige grote trossen geurende bloemen en dat pal voor het raam.

In grote potten een kruiden tuintje aangelegd, er zitten 3 komkommertjes aan en heerlijke verse munt voor de thee.
De tuin ligt zuid-west veel licht en warmte dat wordt genieten met een stukje buiten leven.
Ik ben dan ook blij met met alles om me heen, laat de breipennen maar tikken....Nog een laatste foto van de riddersporen met hun diepe blauwe kleuren, ik krijg veel bezoek en wordt verwend met planten en bloemen dat maakt het allemaal nog feestelijker.


12 opmerkingen:

 1. Hè, wat fijn om weer wat van je te lezen!
  Welkom terug en gefeliciteerd met je huisje! Zo te lezen zit je helemaal lekker en heb je er zin in, mooi zo. Prachtig die vlinderstruik! Ook de potten met kruiden staan er goed bij. Nog een weekje en dan schijnt het toch echt meer zomer te worden, dan ben je vast extra blij met je tuintje. Geniet er maar lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Roos!
  Fijn dat je je draai hebt gevonden en weer aan handwerken toekomt! Morgen ga ik naar Anja om het spinnenwiel op te halen, ik heb er zo'n zin in. Je ziet het verslagje nog.... :-)
  Hartelijke groet,
  Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn Roos dat je helemaal gesetteld bent en wat heerlijk dat de poezen nu naar buiten kunnen. Mooie vlinderstruik zeg, geniet maar lekker van je nieuwe stek!!Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeee Roos. Wat heerlijk om weer een berichtje van je te zien meis!
  En wat heb je het heerlijk zo te lezen. Je tuin ziet er geweldig uit!!!!
  En ook Vos en Luka komen er wel hoor .... mijn vorige poes was ook "niks gewend" .... en binnen de korste keren een klein terreurtje in de tuin hahahahahahaha. Ze is er helaas niet meer .... tot opluchting van de veldmuizenpopulatie die ze aardig uitdunde hahahahaha

  Geniet van je paleisje meis!!!!
  En hopen om veel mooie zonnige en droge dagen om ook lekker buiten te kunnen vertoeven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat nu alles zijn plekkie heeft en dat je nu kan genieten van je nieuwe huisje. Je hebt een fijn tuintje en die vlinderstruik is prachtig. De katten hebben ook weer heel wat nieuws te ontdekken.
  Nu het weer nog en jij kan lekker genieten buiten.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Roos, wat een heerlijk plekje is dat, waar jij je met Vos en Luka heb genesteld! Fijn dat de dozen bijna uitgepakt zijn. De poezen zullen ook wel gaan wennen. Zodra jij weer aan het haken en breien bent is alles weer "gewoon" voor ze!
  Veel plezier in je nieuwe huis mèt tuin!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je er weer bent. Het ziet er heel goed en gezellig uit bij jou. De vlinderstruik is schitterend. Wat zitten Vos en Luka daar prachtig op de vensterbank. Lekker breien en genieten van alles om je heen. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Roos,wat een schattig tuintje,en je vlinderstruik is prachtig.Leuk je poezen in de vensterbank,die houden alles in de gaten.Je heb een prachtig hoekje met kruiden geniet ervan groetjes ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh Roos... een bericht vol gelukservaringen!
  Wat ziet alles er gezellig en sfeervol uit..., nu kun je lekker gaan genieten van dit alles.

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn weer even een berichtje van je te lezen en wat ziet je tuin er prachtig uit , geniet maar fijn samen met de poezen van al dat moois.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Roos, wat ben ik blij van jou terug iets te lezen. Ik dacht een mailtje te sturen of ik je niet moest komen helpen. Ik zie dat het goed gekomen is. Prachtig uitzicht waar je helemaal tot rust kan komen samen met de lieve poezen. Geniet ervan !!!
  groetjes
  ferme marie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een schitterende foto zo met de katten :)

  BeantwoordenVerwijderen